——————-
MÅNDAG:
KALVKÖTTFÄRSLIMPA SERVERAS MED GRÄDDSÅS, POTATIS OCH LINGON
STILLAHAVSKUMMEL SERVERAS MED KRYDDIG VITVINSSÅS OCH POTATIS
——————-
TISDAG:
FLÄSKSCHNITZEL SERVERAS MED RÖDVNSSKY, BEARNAISESÅS, OCH FRITERAD POTATIS
ÖRTBAKAD LAG SERVERAS MED HOLLANDAISESÅS OCH POTATIS
——————-
ONSDAG:
WALLENBERGARE SERVERAS MED POTATISPURE, ÄRTOR, SKIRAT SMÖR OCH LINGON
GRATINERAD FLUNDRA SERVERAS MED VITVINSSÅS OCH BULJONGKOKT RIS
——————-
TORSDAG:
BACONLINDAD KYCKLINGFILE SERVERAS MED RÖDVINSSKY OCH ROSTAD POTATIS
PANERAD SPÄTTA SERVERAS MED REMOULADSÅS OCH POTATIS
——————-
FREDAG:
FLÄSKFILE SERVERAS MED POTATISGRATÄNG, RÖDVINSÅS OCH BEARNAISESÅS
PROVENSALSK FISKGRYTA MED ANIS, VITVIN, SAFFRAN, POTATIS, AIOLI OCH SKALDJUR
——————-
VECKANS!
KYCKLING PASTA
RÄKSALLAD
——————-