Select Page

MÅNDAG:
KÅLPUDDING MED GRÄDDSÅS, LINGONSYLT OCH POTATIS

LÄTTPANERAD FISK MED COLESLAW OCH KOKT POTATIS

——————-

TISDAG:
FLÄSKSCHNITZEL MED RÖDVINSSKY, BEARNAISESÅS OCH FRITERAD POTATIS

ÖRTBAKAD LAX MED HOLLANDAISESÅS OCH KOKT POTATIS

—————-

ONSDAG:
WALLENBERGARE MED POTATISMOS, ÄRTOR OCH SKIRAT SMÖR

GRATINERAD FLUNDRA MED VITVINSSÅS OCH BULJONGKOKT RIS

——————-

TORSDAG:

KYCKLINGSPETT MED KLYFTPOTATIS OCH TZATZIKI

BRÄCKT FALUKORV MED SPENATSÅS

——————-

FREDAG:

FLÄSKFILÉ OSCAR MED BEARNAISESÅS, RÄKOR OCH SPARRIS

PANNERAD SPÄTTA MED REMOULADSÅS OCH POTATIS

——————-
VECKANS!

PASTA MED KYCKLING, ANANAS OCH CURRY

HALLOUMISALLAD

——————-