MÅNDAG:
KÅLPUDDING MED GRÄDDSÅS, LINGONSYLT OCH POTATIS
LÄTTPANERAD FISK MED COLESLAW OCH KOKT POTATIS
——————-
TISDAG:
FLÄSKSCHNITZEL MED RÖDVINSSKY, BEARNAISESÅS OCH FRITERAD POTATIS
ÖRTBAKAD LAX MED HOLLANDAISESÅS OCH KOKT POTATIS
—————-
ONSDAG:
WALLENBERGARE MED POTATISMOS, ÄRTOR OCH SKIRAT SMÖR
GRATINERAD FLUNDRA MED VITVINSSÅS OCH BULJONGKOKT RIS
——————-
TORSDAG:
KYCKLINGSPETT MED KLYFTPOTATIS OCH TZATZIKI
BRÄCKT FALUKORV MED SPENATSÅS
——————-
FREDAG:
FLÄSKFILÉ OSCAR MED BEARNAISESÅS, RÄKOR OCH SPARRIS
PANNERAD SPÄTTA MED REMOULADSÅS OCH POTATIS
——————-
VECKANS!
PASTA MED KYCKLING, ANANAS OCH CURRY
HALLOUMISALLAD
——————-